Lån penge nu – betal tilbage senere!

Der er rigtig mange som jævntligt kontakter os med spørgsmålet, om det er muligt for dem at låne penge nu, også betale tilbage senere. Det er det, da mange udbydere tilbyder en eller anden form for afdragsfrihed. Det er dog typisk på større lån, at man oplever dette.

Vælg et lån der passer til dig

Der er rigtig mange udbydere på markedet, som tilbyder diverse former for lån. Hver enkelt låneudbyder har deres egne vilkår derfor anbefaler at vi kigger på lidt forskellige udbydere for, at finde frem til den låneudbyder som passer bedst til dit behov.

Det er utrolig vigtigt at du er realistisk når du skal vurdere, hvordan du vil betale dit lån tilbage. Vi anbefaler du laver et ordentligt budget som du kan bruge til, at holde styr på din økonomi. Med et budget kan du hurtigt og nemt se, hvor meget som du har til rådighed hver måned.

Det handler om at betale tilbage inden for sit rådighedsbeløb. Ikke for lidt, men heller ikke for meget. Hvis du betaler for lidt tilbage på dit lån, så vil det tage en evighed og det vil kun blive dyrere med tiden pga. Renterne på lånet. Du skal dog heller ikke betale så meget af hver måned, at du måske bliver nødt til at optage nye lån for at få råd til at leve. Det handler om at finde en fin balancegang, så du ikke betaler for meget eller for lidt af.

Undgå at komme i RKI

Hvis du står i RKI så er det næsten 100% sikkert, at det er umuligt for dig at få lov til at betale senere. Dårlige betalere har sjældent samme gode priviligere som dem med en god betalingshistorik har. Derfor anbefaler vi at du så vidt muligt prøver at holde dig ude af RKI. Og hvis du ender i RKI, så anbefaler vi at du hurtigst muligt får arbejdet dig ud af det ved at få tilbage betalt din gæld.

Er det en god ide at udskyde tilbagebetalingen?

Umiddelbart nej, men der kan dog være flere forskellige årsager, hvor det faktisk giver god mening. Det kan være hvis du f.eks. ved at du om x antal måneder stiger i løn, og du så derfor vil kunne betale mere tilbage på lånet. Det er dog farligt at optage lån på usikre grundlag, så vi anbefaler at du altid betaler af på dit lån så hurtigt som muligt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *