Redningsvest Guide – Find den rigtige redningsvest

Der er vel ingen grund til, at jeg begynder at skrive en hel masse om, hvorfor det er vigtigt at benytte sig af redningsveste når man er til søs. Det er selvfølgelig for at formindske risikoen for, at man skulle ende med at drukne.
Ud over fornuften i at benytter sig af en redningsvest, så er det også et lovkrav. Der er altså rigtig mange gode grund til at man skal benytte sig af en redningsvest til søs.

Det kan være svært at finde den rette redningsvest, hvis man er helt ny på markedet. Der er et hav af forskellige mærker og modeller. Vi anbefaler dig at du tager et kig på http://sikkerhav.dk, hvor de har sammenlignet en lang række forskellige modeller, og har fundet frem til det billigste sted hvor du kan købe de enkelte modeller.

 

Oppustelig redningsvest

Hvis du opholder dig til søs langtid afgangen, så kan det godt blive irriterende at benytte sig af en almindelig redningsvest. Der kan vi anbefale at købe en oppustelig redningsvest, som er noget mindre og ikke fylder ligeså meget.
Den fungere på den måde at, hvis du falder i vandet så puster den op. Så længe du ikke ryger i vandet, så er den ikke oppustet, men er bare en ring du har rundt om halsen.

Den er meget lettere at bevæge sig i, og hvis man er til søs i længere perioder afgangen, så kan dette være et rigtig godt alternativ til en redningsvest, hvis du gerne vil have lidt mere  bevægelighed.

Når du vælger din redningsvest så er det også utroligt vigtigt at du finder ud af, hvor meget opdrift der skal være i redningsvesten. Vi anbefaler at du finder en redningsvest med minimum 150 Newton, hvilket er standarden for de fleste, men der findes også redningsveste med andre Newton. Så vi vil anbefale at du sætter dig ind i, hvor meget opdrift du har behov for.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *